Adım 2
Yedeğimizi aldıktan sonra telefonumuz üzerinden Ayarlar > Genel > Sıfırla menüsünü açıp “Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil” butonuna tıklıyoruz.
(Yedeği aldıysanız bunu korkmadan yapabilirsiniz. Rebher ,fotoğraflar, uygulamalar, ana ekran düzeni ve ayarlarınız bilgisayarınızda depolanmıştır.)









