Just Cause 3 Bavarium Sea Heist DLC Duyuruldu
Square Enix ve Avalanche Studios daha önce gelen Hava ve Kara ek paketlerinin ardından Just Cause 3’ün üçüncü ve sonuncu ek paketi olan Bavarium Sea Heist yayımladı. Just Cause 3 Bavarium Sea Heist DLC paketi 11 Ağustos 2016 tarihinde Expansion Pass sahiplerine sunulacak, 18 Ağustos 2016 tarihinde ise ek paket olarak satıştaki yerini alacak. Duyurulması ile birlikte geliştirici ekiplerden bir tanıtım videosu da oyuncularla paylaşıldı.
Yeni ek paket aşağıdaki özellikleri içeriyor:
- Bavarium Sea Heist, yeni ulaşım araçlarıyla birlikte, keşfedilecek yeni yerler, görevler, mücadeleler ve “Eden Spark” adlı bir şimşek silahı içeriyor. Bu özel silahı ele geçirmek isteyen oyuncuların, Stingray üssüne gidip silahı ordan çalmaları gerekiyor.
- Loochador isminde ölümcül bir botu da kontrol etme şansımız oluyor. Kendisinin kitlenebilir 2 adet füzeleri ve üzerinde minigun silahı da yer alıyor.
- Eden Spark, bazı modlar ve Boat Invader’dan kazanılanlarla güçlendirilebiliyor.
Just Cause 3 Bavarium Sea Heist DLC