LoL 5.21 Yama Notları ve Çıkış Tarihi

League of Legends 5.21 yama notları ve çıkış tarihi belli oldu.

28/10/15 tarihinde, 5.21 Yaması’nın çıkış hazırlıkları nedeniyle dereceli sıralar saat 23:30 TSİ (21:30 UTC) itibariyle devre dışı bırakılacaktır. Sunucular saat 04:00 TSİ (02:00 UTC) olduğunda kapatılacak olup o esnada devam etmekte olan bütün karşılaşmalar berabere sonuçlanacak ve kayıtları tutulmayacaktır. Yama çalışmaları nedeniyle savaş meydanlarının 3 saat kadar kapalı kalacağı tahmin edilmekte.

5.21 Yama Notları

Aşağıdaki PBE güncellemeleri ile 5.21 yama notlarını görüntüleyebilirsiniz.